Palveleva sähkötukkuliike Vantaalla

Kaikki yhteystiedot

SRS Fenno-El Oy on kokenut ja asiantunteva sähkötukkuliike Vantaalla. Olemme erikoistuneet työmaiden sähköistykseen, mutta tarjoamme laadukkaat sähkötarvikkeet myös eri alojen yritysten, jälleenmyyjien sekä yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Lue lisää yrityksemme taustoista ja ota yhteyttä sähkötukkuliikkeeseen Vantaalla! Toimitamme sähköalan tarvikkeet luotettavasti ja nopeasti ympäri maata.

Vuonna 1988 perustettu perhevetoinen yritys

SRS Fenno-El Oy on suomalainen, yksityinen sähköalan maahantuoja. Olemme perinteikäs pitkän linjan perhevetoinen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1988. Yhtiömme toiminta suuntautuu kahdelle osa-alueelle: se jatkaa jo vuonna 1976 perustetun Viikinkikaapeli Oy:n ja vuonna 1992 isolle kansainväliselle toimijalle myydyn emoyhtiönsä linjaa, markkinoimalla alan ammattikenttään ja erityisesti rakennusyritysten käyttöön tarkoitettuja sähköalan tuotteita.

Vuonna 2001 yrityksemme toiminta laajentui, kun ryhdyimme tuomaan maahan myös kuluttajakäyttöön suunnattuja sähköalan tuotteita ja markkinoimaan niitä. Tätä toimintaa varten yhtiömme muodosti tuoteperheen, jolle on EU:n puitteissa rekisteröity yhteinen tuotemerkki LEXXA®.

Tutustu palveluihimme

Asiakaslähtöistä palvelua

SRS Fenno-El Oy panostaa sähkötarvikkeiden korkeaan laatuun sekä asiakaslähtöiseen palveluun. Haluamme tarjota markkinoille sekä ammattikäyttöön soveltuvia, kestäviä ja laadukkaita sähkötarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimituksin. Henkilökuntamme muodostuu alan ammatti-ihmisistä, joista moni on ollut mukana rakentamassa yhtiötämme ja kehittämässä sen toimintaa aivan alkumetreiltä lähtien.


Tarjoamme asiakkaillemme ystävällistä ja nopeaa, yksilöllisesti räätälöityä palvelua.

Verkkokauppa yrityksille

Laaja valikoima asiantuntijoiden valitsemia tuotteita

SRS Fenno-El Oy tuo markkinoille kattavan valikoiman sähkötarvikkeita. Tuotekuvastostamme löydät kaikki valikoimastamme löytyvät tuotteet selkeästi kategorioittain lajiteltuina. Mikäli haluat varmistaa tuotteiden varastotilanteen, kysyä neuvoa oikeiden tarvikkeiden valitsemiseen tai tiedustella hintoja, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Tuotekuvasto

Toimipaikka

Toimipaikkamme, varastomme ja tuotteidemme noutopaikka sijaitsevat lentokentän kupeessa Vantaalla, vanhoissa Huberin tiloissa. SRS Fenno-El Oy:n myynti ja noutotukku palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8–16.